ویزای ویتنام

ویزای ویتنام و اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی ویتنام


شرایط دریافت ویزای ویتنام

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ویتنام به ویزا نیاز دارند و این ویزا را باید قبل از مسافرت به این کشور از طریق سفارت خانه های کشور ویتنام تهیه نمایند . جهت دریافت ویزا ویتنام نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا ویتنام برای شخص مسافر نماید .

درباره کشور ویتنام

فضای شنگن شامل ۲۵ کشور اروپائی است که همگی عضو اتحادیه اروپا هستند . کشورهای آلمان ، اتریش ، بلژیک ، دانمارک ، اسپانیا ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، یونان ، مجارستان ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، لهستان ، پرتغال ، جمهوری چک ، اسلوواکی ، اسلوونی و سوئد کشورهای امضا کننده پیمان شینگن هستند . کشورهای نروژ ، ایسلند و سوئیس نیز هر چند که عضو اتحادیه اروپا نمی باشند ، اما از امضا کنندگان پیمان شینگن هستند و به همین علت دارندگان ویزای شینگن آلمان ، میتوانند علاوه بر کشورهای اتحادیه اروپا ، به این سه کشور نیز سفر کنند .

ویزای ویتنام به چه کسانی تعلق میگیرد  ؟

ویزای آلمان و یا ویزای شینگن آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به آلمان یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزای شینگن آلمان حداکثر سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در آلمان و کشورهای شینگن ، خاک این کشور را ترک کند. بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. اما ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی واجد شرایط بودن یا نبودن درخواست کننده ویزا مشخص خواهد شد.

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای ویتنام

۱- دارا بودن گذرنامه ( پاسپورت ) عادی ، گذرنامه خدمت و یا گذرنامه سیاسی به نحوی که در زمان ارائه درخواست ویزای ویتنام ، حداقل هفت ماه اعتبار و حداقل دو صفحه کاملا خالی از هرگونه مهر ورود و خروج داشته باشد .

۲- کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی از صفحات اول و دوم شناسنامه

۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش

۴- نامه تمکن مالی و گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده گذاری بانکی

۵- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )

۶- برای صاحبان مشاغل و یا کسبه و تجار پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی

۷- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.

۸- برای بچه ها و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .

۹- رزرو بلیط پرواز به مقصد ویتنام

۱۰- رزرو هتل در تمام طول مدت اقامت

نکات مهم برای ارائه درخواست ویزای ویتنام

۱- حضور درخواست کننده ویزا در زمان تشکیل پرونده ویزای ویتنام الزامی است .

۲- در حال حاضر برای ایرانیان فقط ویزای توریستی عادی صادر می شود .

۳- هزینه تشکیل پرونده ویزای ویتنام معادل ۱۵۰ دلار آمریکا برای ویزاهای توریستی عادی میباشد و فقط به دلار قابل پرداخت است .

۴- پرداخت با کارتهای بانکی امکان پذیر نیست .

۵- تاکید میشود ، هر گونه عمل متقلبانه و غیر قانونی ، جعل مدرک و ارائه مدارک مخدوش توسط متقاضی ویزای ویتنام موجب رد درخواست ، عدم امکان ورود به سفارت ویتنام و در نظر گرفتن محرومیتهای طولانی مدت برای اخذ ویزای ویتنام میگردد .

۶- ویزای توریستی ویتنام از زمان ورود به ویتنام دارای اعتبار ۱ ماهه می باشد .

۷- برای دریافت ویزای ویتنام حداقل ۱۴ روز زمان از تاریخ ارائه درخواست نیاز است .

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای ویتنام

۱- لطفا توجه داشته باشید ، در صورت رد درخواست ویزای ویتنام ، هیچ مبلغی از طرف سفارت ویتنام به شما مسترد نمی گردد .

۲- اخذ ویزای ویتنام ، به تنهایی هیچ ضمانتی برای ورود به کشور ویتنام ایجاد نمیکند و تصمیم گیری در خصوص اجازه ورود به مرزهای این کشور بر عهده پلیس مرزی قرار گرفته است که طبق مقررات میتواند بنا بر تشخیص خود از ورود شما به کشور ویتنام جلوگیری به عمل آورد.

هزینه و  وقت سفارت ویتنام

هزینه دریافت ویزا توریستی عادی ۱۵۰ دلار آمریکا می باشد

ویزای ویتنام

آدرس و تلفن سفارت ویتنام در تهران

زعفرانیه ، خ. اعجازی (آصف) ، نبش خیابان برزو ، پلاک ۵۴    تلفن :۲۲۴۱۱۶۷۰

ساعت کار سفارت ویتنام در تهران

از یک شنبه تا پنج شنبه ازساعت ۸ تا ۱۲

آدرس وبسایت سفارت ویتنام در تهران

www.vietnamembassy-iran.org

برای دریافت اطلاعات جامع و تکمیلی کشور ویتنام روی لینک های زیر کلیک کنید

هتل های برگزیده ویتنام

سفرنامه ویتنام

جاذبه های گردشگری ویتنام