ویزای اندونزی

ویزای اندونزی و اطلاعات مورد نیاز جهت اخذ ویزای اندونزی


معرفی کشور اندونزی

اندونزی یا جمهوری اندونزی کشوری است که در آسیای جنوب شرقی و اقیانوسیه قرار دارد. اندونزی یک مجمع‌الجزایر متشکل از ۱۷٬۵۰۸ جزیره و ۳۳ استان است. اندونزی با جمعیت ۲۳۸ میلیون نفر ، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا است. نظام سیاسی این کشور جمهوری با انتخابات مجلس و ریاست جمهوری می‌باشد. پایتخت اندونزی جاکارتا است. زبان رسمی اندونزی زبان اندونزیایی و واحد پول آن روپیه است. با وجود جمعیت زیاد و مناطق پرتراکم ، اندونزی جنگل‌های کم‌جمعیت بسیار گسترده‌ای نیز دارد که دومین سطح از تنوع زیستی را در جهان در خود جای داده‌اند. این کشور از نظر منابع طبیعی غنی است اما با این وجود بخش بزرگی از مردم هنوز در فقر به‌سر می‌برند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اندونزی

۱- شناسنامه ایرانی و کارت ملی

۲- گذرنامه با حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ اعتبار ویزای درخواستی به همراه کپی از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است.

۳: دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید ، تمام رخ ، در ابعاد ۶*۴ که کمتر از سه‌ ماه پیش گرفته شده باشد و با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

۴: آدرس محل سکونت و محل کار متقاضی

۵: اسناد شغلی و منابع مالی متقاضی ویزا

– برای صاحبان صنوف، تجار و صاحبان صنایع مانند سند قانونی ثبت مؤسسه ، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ۳ ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب

– برای حقوق‌بگیران ، گواهی اشتغال به کار ( با تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی )‌، فیش حقوقی ماه قبل و صورت‌حساب بانکی ( مشروح عملیات بانکی ۳ ماه آخر ) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب

– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی ، ‌صورت‌حساب بانکی ( مشروح عملیات ماه آخر ) و یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب

۶- بلیط رفت و برگشت به مقصد اندونزی یا رزرواسیون قطعی

۷- برگه‌ رزرواسیون هتل برای کل مدت اقامت

نکات مهم برای ارائه درخواست ویزای اندونزی

۱- حضور درخواست کننده ویزا در زمان مصاحبه برای اخذ ویزای اندونزی الزامی نیست.

۲- برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.

۳- کلیه‌ مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد.

۴- موجودی حساب بانکی باید حداقل ۱۰ میلیون تومان باشد.

قیمت ویزای اندونزی

هزینه‌ی صدور ویزا  ۱۰۰ دلار برای هر نفر است و بررسی مدارک و صدور ویزا بین هشت تا ده روز طول می‌کشد.

انواع ویزای قابل صدور برای ورود به اندونزی

۱- ویزای توریستی اندونزی

۲- ویزای تجاری اندونزی

۳- ویزای تحصیلی اندونزی

ویزای اندونزی

آدرس و تلفن سفارت اندونزی در تهران

خیابان قائم مقام فراهانی ، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس‌آباد) ، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، شماره ۲۱۰   تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵ـ٠٢١

ساعت کار سفارت اندونزی در تهران

از یک شنبه تا پنج شنبه ازساعت ۹ تا ۱۲

آدرس وبسایت سفارت اندونزی در تهران

http://www.indonesian-embassy.ir/

برای دریافت اطلاعات جامع و تکمیلی کشور اندونزی روی لینک های زیر کلیک کنید

هتل های اندونزی

سفرنامه اندونزی

دیدنیهای اندونزی