ویزای اوکراین

ویزای اوکراین و اطلاعات مورد نیاز


معرفی کشور اوکراین

اوکراین از کشورهای اروپای شرقی است که از شرق با روسیه ، در شمال با بلاروس ،از غرب با لهستان ، اسلوواکی و مجارستان ، از جنوب شرقی با رومانی و مولداوی هم‌ مرز است و در جنوب آن دریای سیاه و دریای آزوف قرار دارد و پایتخت آن شهر کی‌اف و زبان رسمی آن زبان اوکراینی می‌باشد.

نوع حکومت اوکراین جمهوری بوده که از ۲۴ استان تشکیل شده‌است و دارای یک بخش خودمختار (کریمه) نیز می‌باشد. پس از فروپاشی شوروی ، اوکراین بعد از روسیه دارای بزرگترین ارتش در اروپا است . زبان اوکراینی زبان رسمی این کشور است و زبان روسی نیز کاربرد گسترده‌ای دارد . دین رسمی این کشور مسیحیت می‌باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اوکراین

۱- اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

۲- دو قطعه عکس ۶ در ۴ که در ۳ ماه گذشته گرفته شده باشد و بیانگر ظاهر فعلی درخواست کننده باشد.

۳- دریافت فرم تمکن مالی از بانک و گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی به انگلیسی

۴- جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار که در آن سمت ، مبلغ حقوق دریافتی و سابقه بیمه شخص درج شده باشد.

۵- رزرو بلیط هواپیما

۶- رزرو هتل در مدت اقامت

۷- بیمه نامه درمانی معتبر

نکات مهم برای ارائه درخواست ویزای اوکراین

۱- حضور درخواست کننده ویزا در زمان مصاحبه برا اخذ ویزای اوکراین الزامی است .

۲- مدت زمان ارسال مدارک و دریافت ویزا ۱۵ روز کاری می باشد و در مواقعی خاص ممکن است تا ۳۰ روز کاری هم به طول بینجامد.

۳- افرادی که درخواست صدور ویزایشان رد شده است، از حق اعتراض به تصمیم صادره برخوردارند و می توانند ضمن همراه داشتن برگه استینافی که ادله خود را در آن قید کرده اند با مراجعه به رئیس نمایندگی دیپلماتیک یا دایره کنسولی که درخواست صدور ویزا را بررسی کرده است ، تقاضای بررسی مجدد درخواست مبنی بر صدور ویزا نمایند. برگه استیناف باید طی دو ماه از تاریخ وصول جوابیه رد درخواست به افراد بیگانه یا اشخاص فاقد تابعیت ارائه شود.

قیمت انواع ویزای اوکراین

۱- ویزای توریستی اوکراین یک نفره یک بار ورود ۷ روزه ۲۵۰ دلار

۲- ویزای توریستی اوکراین یک نفره یک بار ورود ۱۴ روزه ۳۰۰ دلار

۳- ویزای توریستی اوکراین یک نفره یک بار ورود ۱۴ روزه ۳۵۰ دلار

انواع ویزای قابل صدور برای ورود به اوکراین

۱- ویزاهای ترانزیتی ( تیپ В با مدت اقامت مجاز ۵ روزه )

۲- ویزاهای کوتاه مدت ( تیپ С ، مدت زمان اقامت مجاز حداکثر ۹۰ در طی ۱۸۰ روز از تاریخ اولین ورود )

۳- ویزاهای بلند مدت ( تیپ A ، که برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از ۹۰ روز را می دهد )

ویزای اوکراین

آدرس سفارت اوکراین در تهران

تهران – میدان ونک – خیابان ونک – پلاک ۱۲۰ و تلفن : ۸۸۰۳۹۴۷۶ – ۸۸۰۳۹۹۶۵

ساعت کار سفارت اوکراین در تهران

از یک شنبه تا پنج شنبه ازساعت ۸ تا ۱۲

وب سایت سفارت اوکراین در تهران

iran.mfa.gov.ua/fa

برای دریافت اطلاعات جامع و تکمیلی کشور اوکراین روی لینک های زیر کلیک کنید

هتل های برگزیده اوکراین

سفرنامه اوکراین

جاذبه های گردشگری اوکراین